Mitt kosthold

I 2008 kuttet jeg ut raffinert sukker, hvitt mel og hvit ris fra kostholdet. Jeg har alltid spist mye grønnsaker, ikke minst fordi vi dyrker mye selv.

Målet mitt var - og er - å leve sunnere og føle meg bedre. Så, i 2009 kom jeg tilfeldig over Thorbjõrg Hafsteinsdottirs bok "10 år yngre på 10 uker". Da ble jeg veldig glad. Det var akkurat det jeg var ute etter: En bok full av råd og tips om hvordan man kan leve godt med et sundt kosthold.

Jeg har alltid trodd på et kosthold som er så variert som mulig og så uraffinert som mulig. I dag er matvarebutikkene fulle av halv- og helfabrikata. Dette styrer jeg dermed unna, og lager det meste av maten fra bunnen av. Det er moro, det er godt, og gjør at jeg rett og slett føler meg utrolig vel. At jeg kan holde meg ung og fresh enda litt lengre, er rett og slett bare en bonus.

I juni 2010 oppdaget jeg superfood og rawfood omtrent samtidig. Siden det har jeg stadig utvidet repertoaret.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...